Je kijkt elkaar aan het klikte,
en je weet het meteen.
Met hem wil je verder,
zoals hij is er geen een.
Jij geeft die schouder,
waar ik op leunen kan.
Jij geeft me liefde,
waar ik naar verlang.
En als ik dreigt te vallen,
hou jij me vast.
Je hoeft me maar aan te kijken,
en je weet er zit me iets dwars.
Jij geeft me zelfvertrouwen,
je bent eerlijk en oprecht,
Als je in me oor fluistert,
en ik hou van jou zegt.