Reacties op dit gedicht
christina vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


karinvangelder: Maandag, maart 23, 2009 11:36

hoge golven woest en hoog
prachtig neergezet Christa
maar dat zand tussen m''n tenen brr vind ik maar niks
wel in dit mooie gedicht !
liefs van mij , Karin


Bieke: Maandag, maart 23, 2009 11:12
prachtig is deze
knuf bieke


flores: Maandag, maart 23, 2009 11:05
Wassent?
Wel mooi.






Over dit gedicht
Auteur:  christina Abbo 1Abbo 2GroeneSterAdmin
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  23 maart 2009
Thema's: