Ik mis je,heel erg
Je kwam speciaal voor mij naar school
elke week een uurtje
Ik wil me excuseren omdat ik nooit veel zei
Het was moeilijk om te praten over de dingen die me bezighielden en ik heb het nog steeds niet bijgeleerd
Ik was verdrietig omdat je na dat uur telkens weer wegging
Elke keer opnieuw verloor ik je
Je was perfect,lief,begripvol
Ik wou dat je mijn mama was
Bedankt voor alles