grauwe sombere dagen
waar regen in overvloed vloeit..
de kleurige bloemen
ontrekken van kleur
en er rest niets
dan verdorde bladeren..
vijvers spoelen over
die groene oevers
bedekken met grijze drap
heel enkel glimpt er een straal
van de niets vermoedende zon
die je dan enkel doet herinneren
hoe het ooit begon..
23-03-2009
Lucienne