Twee gouden ringen,
zij vormen een verbond.
Ze maken het leven,
helemaal rond.
Twee gouden ringen,
horen bij elkaar,
Het teken van liefde,
zij vormen een paar.
Twee gouden ringen,
elkaar vertrouwen geven.
Respect en op een lijn,
moet zijn voor het hele leven .
Twee gouden ringen,
delen lief en leed.
Bij ziekte en gezondheid,
legde je dat vast in een eed.
Twee gouden ringen,
liggen nu glimmend klaar.
Als wij ons ja woord geven,
bij de burgerlijk stand ambtenaar.
Twee gouden ringen,
zij maken het compleet.
Dat ik nu ook anders,
met mijn achternaam heet.
Twee gouden ringen,
zeggen dat wij heel veel elkaar houden.
Dat wij om die reden,
met elkaar trouwde