Leugens&Verhalen.
Het zal is niet zo zijn,
Al die leugens die worden gesproken,
Ze doen mij pijn,
Ik ben helemaal gebroken,
Voel het verdriet opkomen,
Mijn ogen lopen vol water,
Langzaam begint een traan te stromen,
Ik denk niet meer aan later,
Later zal niet komen het word me te veel,
Ik kijk in de ronte en denk terug aan de tijd,
Ik laat mezelf bijna niet meer heel,
De tijden van geluk wil ik terug in mijn leven,
Niet dat ik die ooit gehad heb maar wel wil,
Het doet me pijn om het geluk op te geven,
Eenzaam op mijn kamer het is erg stil,
Mijn gedachtes maken mij verward,
Ik voel een stekende pijn,
Een stekende pijn van een gebroken hart,
Het had allemaal niet zo mogen zijn,
Al die verhalen die rond gaan,
Ik wil het allemaal niet,
De leugens en verhalen laten mij vergaan,
Jammer dat niemand dat ziet,
Ik kan het niet meer aan als het zo door gaat,
Ze maken me boos,
Voor je het weet is het allemaal te laat,
Ik voel me zo waardeloos,
Hoe kon dit allemaal zo gebeuren,
Dit had anders moeten zijn een ander bestaan,
Ik kan elke dag alleen nog treuren,
Om de dingen die gebeuren gaan.........