‘NEE’ schreeuw ik naar je
Niet weer
Niet nog een keer
Laat me alleen
Laat me met rust
Donder op
Laat me gaan
Laat me los
Hou op met slaan
STOP!!!
Laten we praten
Over jou, over ons
Laat me niet alleen
Laten we even denken
Zo gaat het niet goed
Ik wil je niet kwijt
Maar je sleept me mee
In jou ondergang
En dat kan ik niet aan