Geen zin in handel
Wil naar huis....
Shit...., zo Engels
Geen Pano werkboek
Jammer dan!
Na het zesde uur uit
Nog vier en een half uur vervelen......
Nog vier en een half uur!
Maakt tweehonderd vijfentwintig minuten
Is deze les al afgelopen?
Schiet op bel, zoem!
Bevrijding......