Voorbereiden op examen.
Een versnelde zonsopgang,
de shaduw van een blauwe zonnebloem,
kreunend onder de krassen, smelt het levenssap weg.
Een verraderlijk wit moeras,
Vol wijsheid, maar boeit niet,
Oh nee! De kapitale DT-fout.
Doorzetten of opgeven,
Een eeuwige strijd in de tijdloosheid.
Uiteindelijk wordt de trance verbroken
En dan oorlog, de slag bij papier en pen.