Grenzeloos...
Voorheen voelde ik me grenzeloos,
waren ze verstopt of volledig afwezig?
De zoektocht naar de interne grenzen,
sterkte de onzekerheid en twijfel.
Zou ik ze ooit vinden, zou het ooit makkelijker gaan?
Zou ik dan weten, waarvoor te vechten, waarvoor ik wil staan?
Ongemerkt hadden inspanningen effect,
mensen kwamen dichterbij, al was het nog niet perfect.
Het gevoel van mijn grenzen, kwam onverwacht.
Maar gaven ongemerkt een nieuwe kracht.
De overgang naar een jongen met grenzen verliep...
Grenzeloos...
Sta open voor mensen, soms kwetsbaar,
maar door die kracht juist minder kwetsbaar.
Innerlijke rust en vertrouwen dat mijn gevoel me leiden kan.
Maken me completer, iets meer man.
Al komen sommige mensen nu wel heel dichtbij.
Ergens ben ik daarom wel blij.
Welkom in mijn wereld, welkom bij mij...