Het doet me pijn,
De dagen zijn zo hard,
Ik voel de steken in mijn hart,
Me pa is weer terug maar woont nog niet hier,
Het hoeft allemaal niet van mij op deze manier,
Ik weet zelf ook niet meer hoe ik het hebben wil,
Mijn gedachtes raken verward het word stil,
Ik weet niet meer wat ik moet,
En weet ook niet wat alles met mij doet,
Het is zo moeilijk al die tijden,
Ook de tijd van me ouders die gingen scheiden,
Hoe moet ik alles overwinnen,
Hoe moet ik nou opnieuw beginnen,
De dagen duren lang,
De tijden maken mij bang,
Het lijkt net of de tijd stil heeft gestaan,
Want ik voel nog steeds de pijn wat ze me hebben aan gedaan,
Alles mensen die mij niet mogen,
Ik heb mezelf keer op keer bedrogen,
Ik zit nu nog steeds met mijn gedachtes in het verleden,
Ik kan niet goed kijken naar het heden,
Het doet me pijn en verdriet,
Als alles zo door gaat hoeft het van mij allemaal niet..
xx