Ik heb net een pil genomen,
Niet zomaar een pil,
Een pil die me alles doet vergeten,
Één die me een licht gevoel geeft,
Ze doet me goed voelen,
Zo goed..
Ik kan alles,
Ik kan vliegen,
Ik ben vrij,
Geen grensen meer,
Ik voel me goed,
Zo goed,
Geen zorgen..
Tot het is uitgewerkt,
Ik voel me weer slech,
Mijn problemen lijken erger,
Ik wil weer kunnen vliegen,
Vrij zijn..
Ik neem nog een pil,
En daarna nog één,
Ik ga een hele vooraad aanleggen..
(je weet wel hoe dit zal aflopen..
En nee ik doe niet aan drugs ;))