Me leven is een rotzooi geweest.
ik wou een tijd al mijn problemen weg laten stromen, door me zelf te verwonden.
het hielp op de een of andere manier.
dat kwam allemaal door me pa, hij heeft me een paar keer geslagen.
Het deed pijn, pijn van binnen.
Ik wou niet meer, ik had geen levensmoed meer.
Het ging helemaal de verkeerde kant op!
ik kreeg een vriend, hij liet me zien dat het leven ook leuk kon zijn.
Ik deed mezelf geen pijn meer, ik zag me pa niet meer – het hoefde niet.
Ik miste hem gewoon niet.
Want ja ik had me ventje.
Ik heb hem nu al maand niet gezien en ik mis hem nog niet!
Het gaat goed met me, en dat komt allemaal door mijn schat.