HEY OMA...
WAAROM KIJKT U ZO ?
IN DE GROTE VISSENKOM.
'T IS BIJNA ALSOF
U
ER IN VERDWIJNT
MAAR ALS JE GOED KIJKT
ZIE JE DAT HAAR
VERLEDEN
IN DIE GRIJZE OGEN ZAKT
ALS TROEBEL WATER
EN EVEN IS
ZIJ
NET ZOALS DE GUPPIES
IN DE GROTE VISSENKOM
DIE ZICHZELF
NA ELK RONDJE ZWEMMEN
STEEDS MAAR WEER
TEGEN KOMT