Deze nacht kreeg ik heimwee
Die bracht enkele tranen met zich mee
Heimwee naar enkele dagen terug
Ik miste jouw handen op m’n rug
Ik viel in slaap al dromend naar jou
Jij was het enigste wa’k wou
Maar het bleef koud
De nacht werd oud
De morgendzon verscheen
Ma ik voelde me nog altijd alleen
Ik wou dat je bij me was
En toen ik je sms las
Viel er een traan over m’n wang
Jouw missen maakt me bang
Ook dat ik je ooit zou kunnen verliezen
Dat je ooit voor een ander zou kiezen
Jou missen doet toch zoveel pijn
Kon je nu maar bij me zijn
Ik heb je nodig , jouw aanwezigheid
Voor jou maak ik alle tijd
Hand in hand lopen
Daar kan ik nu alleen om hopen
Waarom doet missen zoveel pijn
Waarom kan iemand zoveel voor je zijn
Ik had dit nooit verwacht
Het was een verschrikkelijke nacht
Ik had je nodig en nu nog altijd
Hadden we nu toch maar even tijd
Om samen te zijn de hele dag
Ik mis jouw glimlach