Mijn pijn streelt je ogen en zoekt je hart
Mijn doordringende woorden vol pijn en smart
Ik verloochen de dag dat je mij verliet
Ik smeek om een leven zonder verdriet
Ik scheur de zon met mijn angstige blik
en vraag me af waarom, waarom ik
Ik verdring mijn gedachten, mijn zorgen en leed
Ik transformeer de pijn die jij me eens deed
Ik veracht je en laat mijn ziel zich delen
en deel hem uit aan die duizenden velen
die duizenden velen zonder knowhow
geen enkele ziel die ik nog vertrouw
Ik verkracht je blik en gooi hem overboord
de man van wie ik hield is duidelijk gestoord
Ik verwerp mijn diepe sneden en vul ze met zand
hopend dat een ander op mn hartje landt...