Ik mis je zo ontzettend,
maar het maakt jou toch niet uit,
Jij bent doorgegaan met je leven,
Inplaats van naar achteren kijken,
keek jij vooruit,
Na al die jaren,
ben ik erachter gekomen,
dat ik nog steeds om je geef,
Want als ik aan je denk,
blijf ik van je dromen,
Door jou,
heb ik een muur om me heen,
Die voor niemand toegankelijk is,
maar voor jou alleen,
Dat muurtje moet ik afbouwen,
steen voor steen,
Zodat de wolken verdwijnen,
de zon ging schijnen,
En mijn verdriet verdween,
Ik ga niet meer om je treuren,
dat heeft echt geen enkele zin,
Je zal nooit voor mij kiezen,
Alleen maar,
voor je vriendin,