Vriendje,
Ik heb hem altijd wel leuk gevonden,
We waren slecht voor een maand en paar dagen verbonden,
Iedereen kwam ertussen het ging uit tussen jou en mij,
Door al die dagen voelde ik me niet blij,
Ik miste onze tijd samen,
Maar nou zijn het wij die weer samen kwamen,
Ik heb nou weer met jou,
En ik weet dat jij van mij houd,
Ik zal altijd van je blijven houden,
Je kan altijd op mij bouwen,
En ik ook altijd op jou je bent mijn lief,
Je bent mijn lieve hartendief,
Ik hoop dat we nog lang bij elkaar zullen blijven,
En de slechte mensen verdrijven,
Jij en ik zijn samen het stel,
En jou nu missen doe ik wel.
xxx L.