Graag zou je willen weten
wat je zeggen moet
je zoekt naar woorden
maar weet geen taal
die kan genezen
wat heeft het dan voor zin, denk je
Dus zwijg je maar in machteloze stilte
Of misschien besef je wel
dat genezing niet meer kan
Dus zoek je naar woorden
Nu ter verzachting van de pijn
die ontoereikend zijn
wat heeft het nog voor zin, denk je
dus blijf je weg, een machteloze stilte
Het is genoeg
een onbeholpen woord,
een woordeloos gebaar
Wanneer je- mens naast mens-
de onmacht zo doorbreekt...