Om er zelf beter van te worden?
moest jij me nou echt zo nodig de grond in boren,
om zo beter bij andere jongens te kunnen scoren?
Ik dacht dat we elkaar vergeven hadden en normaal met elkaar om zouden gaan,
maar jij moest en zou me perse nog een natrap geven,
ik trapte er weer in,jij liet me in die waan.
Waarom speel jij zo met die macht,
geeft die overwinning om anderen onderuit weten te halen,jouw soms nieuwe levenskracht?
dat je je zelf zo verlaagd,
je jouw eigen leugens bent gaan geloven,
mij een schuldgevoel probeert aan te praten,zet mijn vrienden tegen me op,beinvloed mijn maten,
zo krijg je echt niet de "zegen" van boven.
Maar ik weet het nu zeker,
ik heb mogen ervaren hoe jij daadwerkelijk bent,
je hebt je zwakheid aan mij getoond,
anderen zullen er vroeg of laat ook wel achterkomen,
dat het de moeite niet loont,
wat jij me hebt weten te flikken
blijft voor altijd in mijn geheugen geprent.