niemand is graag alleen,
zonder mensen om hem heen,
je hebt vrienden nodig om te leven,
vrienden die om je geven,
vrienden die je kunt vertrouwen,
vrienden waar je op kunt bouwen,
vrienden die met open armen voor je staan
als je zegt dat iemand je heeft laten gaan,
dat is echte vriendschap,
maar als iemand je gewoon laat staan,
is het beter dat je hem laat gaan.