Land/toekomst en verleden
Verleden en toekomst ineen.
niet te vatten
Duidelijkheid is te vaag!
Kijk goed,luister,hoor,voel
de vibraties van leven
en ook het ondergaan
van liefdevolle signalen.
kijk en doe er wat mee
In jouw leven en van iedereen
komt er na de schimmen
steeds meer helderheid
en kleur
geniet en onderga subtiel
het geheel
Het vibreert steeds verder
de wereld zal herstellen
Laat stromen het geheel
en stuur je liefdevolle
gedachten op pad
Geneest het heelal met
zijn allen.........!