Niemand op straat,
de stilte overwint.
De duisternis telt,
de nacht begint.
Het licht van de Maan,
wat zich overal bevindt.
Je ziet dat een wolk,
zich met een ander verbindt.
Langzaam maar zeker,
raakt een zonnestraal mijn gezicht.
de duisternis trekt weg,
en de aarde wordt belicht.