Ik wil al je zorgen van je wegnemen
Zoals een vriendin dat wil
Niet zoals een vriendin dat doet
want ik kan het niet
Ik ben er altijd, ook als ik er niet ben
dan ben ik er
voor jou
want jij bent het
het voor mij
alles voor mij
Ik vecht met je mee, vanuit een andere provincie
maar ik sta achter je
voor altijd
want jij bent het
het voor mij
alles voor mij
van mij
Ik hou van jou.