En ineens was het er
-zelfs zonder onze ademhaling-
de stilte waardoor de wereld stopte
Terwijl een warme steen naar beneden suisde
tranen wanhopig voor de sluizen lagen te wachten
verbrak, net zo snel, alles tegelijk de lege stilte
Nog nooit is het zo geruisloos geweest
enkele levenslange seconden.