Gedachten...
Ze blijven maar malen in mijn kop.
Waarom doe ik zo, waarom gaat dat zo?
Het is waarschijnlijk voor mij rust beter als ik daarmee stop.
Maar ik zit gevangen in repeterende flow.
Gedachten...
Ik blijf maar malen, blijf maar piekeren.
Doe ik alles nu wel goed?
Veel dingen zijn veranderd, dat is ook wel wennen,
maar is dit de manier waarop het moet?
Gedachten...
Blijven malen, spoken in mijn hoofd.
Heb ik goede keuzes gemaakt,
gaat het goed, of heb ik in het verkeerde geloofd?
Door de malende gedachten, wordt het gevoel diep geraakt.
Gedachten...
Blijven malen, malen, waarom?
Waarom kan ik dit niet stoppen?
Ik voel me zo leeg, voel me zo stom.
Dit was mijn bedoeling niet, dit kan toch niet kloppen?
Gedachten...
Blijven malen,
blijven malen,
blijven malen...
Ik ben toch verdorie geen molen?