je wilt dit
Je wilt dat ik dat mezelf aan doe,
Het enige wat je erbij zij doe het van de eerste keer goed,
Dus ik pak mijn mes,
Een kerf,
Opeens kom je kil de kamer binnen,
Een je zij moet je nog beginnen?
Terwijl het op de grond vol met bloed lach,
Zij je dit nu voor de grap?
Maar je ging te rug weg ,
Met pret,
Dus ik deed maar door een door,
Een door
Eindeloos,
Tot ik bewusteloos,
Daar op de grond lach,
Met een brede lach,
Tot mij moeder binnen kwam,
Tot dan had ik nog kans,
Om te leven,
Maar hoe lang zal ik nog willen leven,
want ik voer een strijd,
in eenzaamheid!