Vrij
Deze prachtige zon wil ik zien
deze warmte wil ik nu echt beleven
los wil ik komen van alles achter mij
open wil ik de toekomst ingaan
vrij zijn van al het zware grijze
als een veertje zwevend door de lucht
geen harde hoeken meer als ik me omdraai
maar zachte, ronde vormen die mij opvangen
het geleerde geeft mij waardevolle kracht
een nieuw mentaal knopje geeft mij lucht
ik ben wie ik ben met alles er op en er aan
deze wereld heeft ook voor mij de juiste plek
stil blijven staan is geen optie
vooruit kijken is de enige manier
vol vertrouwen en trots op mezelf
mezelf begeleidend richting de open deur