Zij,
Zij is een vriendin van mij,
Maar ze is veranderd door de jaren heen,
Iets maakt mij niet zo blij,
Want ze doet door haar andere "vriendin" gemeen,
Ik hou van haar voor wie ze is,
Maar ze is zichzelf niet meer,
En dat is het gene wat ik erg mis,
Als ik haar zo zie doet het me zeer,
Ik wil het meisje terug het meisje dat ik ken,
Maar ze is niet meer eerlijk en iemand stookt tussen mij en haar,
Ik denk dat ik nu oud vuil voor haar ben,
Ik wil zo geen vriendinnen meer met haar zijn klaar,
Als zij zo blijft doen en ik op de zoveelste plek pas komt te staan,
Hoeft het van mij niet meer dan is deze vriendschap niks meer waard,
Ik zal dan zelf wel met mijn andere vriendinnen verder gaan,
Ookal had zij soms wel een goede aard,
Hoe ze nou doet daar kan ik niet meer door,
Altijd dat gelieg en dat schijnheiligheid van dat meisje dat ik ook heb gekent,
Ik wil door zetten ik wil er voor,
Alleen wil ik niet steeds dat zij mij krent,
Ik zie wel hoe het loopt,
Nu ga ik zelf verder met de vrienden die ik nu heb die wel normaal en eerlijk zijn,
Ookal weet ik dat deze vriendschap van haar en mij sloopt,
Dit had nooit zo moeten zijn het doet me best wel pijn,
Ik zou zeggen kies jou focking eigen pad,
Als ik niks meer betekent of waard ben voor jou,
Zoek het dan maar uit dan heb ik jou niet meer nodig dan leid ik mijn eigen leven,
Maar zolang je nog wel weet dat ik van je hou,
En je dit ooit wel zal vergeven....
Voor eva.. hoe ze de laatste tijd tegen mij doet.. Wees is eerlijk en doe normaal, zeg wat er op je hart staat en doe het niet via via. Laf.
xx