Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het oog van de naald
"Het oog van de naald..."
Dagen zijn snel en bitter
Iedere zon heeft zijn schaduw
Elke glimlach zijn bedenkingen
Wanneer word ik weer wakker
Turend naar een halve maan
ben ook ik niet meer volledig
Groener gras met boze tongen
maken nu van mij een stakker
Paranoide voor de pijn
zoek ik jou in vele ogen
vrienden tegen beter weten
Stervend van verlangen
Waar ligt dan het geluk?
Schuld smeekt om vergeving
in het oog van de naald
want jij bent niet te vervangen...
Reacties op dit gedicht
Basje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
free
:
Dinsdag, april 09, 2002 09:13
Verlangen....een rekbaaaaaar begrip!!
liefs free
Huting
:
Dinsdag, april 09, 2002 07:11
Wat een verdriet...
Liefs, Doortje
Sheena
:
Dinsdag, april 09, 2002 02:12
*Zucht* ...... de inhoud droef, de woorden prachtig ...
Sheena
Over dit gedicht
Auteur:
Basje
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
09 april 2002
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Verlangens]