Kleine stroompjes worden beken,
een beek wordt een waterval.
Zigzaggend doorheen verschillende streken,
ze passeren overal.
Van de hoogste toppen,
tot in het diepste dal.
Nooit zullen ze stoppen.
Help me, of ik val.
Zoals de rivieren gaan,
zo gaan ook mijn tranen.
Blijf nu alsjeblieft even staan.
Ze rollen speciaal voor jou.
Blijf nog even hier.
Weet je dan niet dat ik van je hou?