Ik was zo verliefd
mijn hart aan jou verloren
Dacht dat jij hetzelfde voelde
en voelde me herboren
Ik maakte een fout
het deed je helemaal niets
Het enige wat je deed
is dat je me misschien achterliet met iets
Terwijl ik nog wil gaan reizen
en ik heb nog zoveel dromen
Moet ik dit op gaan geven
alleen omdat ik in jou hart wilde komen
Ik wilde niets meer dan je hart
maar voor jou was het na een nacht voorbij
En nu zit ik alleen met de vraag
of er misschien iets leeft in mij
*Niet echt goed gedicht, maar moest het even kwijt, ben zo bang*