De dromen die ik heb
de reizen die ik wil maken
de toekomst die ik voor ogen had
zal het nu bij dromen blijven
De angst die ik voel
de verwarring die me sloopt
de onzekerheid die me verstikt
zal het terecht zijn
De fout die ik maakte
de spijt van de volgende dag
de woede die ik voelde achteraf
zal het gevolgen hebben