Begonnen aan het leven
dat je geschonken werd uit liefde,
niet wetend wat je op jouw pad,
jouw levensreis zou tegenkomen.
De medepassagiers die je
vergezelden, jouw reis
veraangenaamden, sommigen kort
en sommigen lang.
En jij, de nuchtere vent
met zoveel plezier, genietend en
nog zovel noten op je zang.
Jouwe reis dan abrubt verstoort,
't eindpunt waar zovelen je voorgingen
veel eerder bereikt dan je zelf ooit had
durven dromen.
We zullen je missen Bert.
Ik wens diegenen die je achterlaat
sterkte en liefde toe.
+ Bert van Denderen
30 maart 2009 *