Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gevangen
ik voel me gevangen
en ook zo alleen
wil het niet vertellen
maar waar gaat dit heen
heb ik een toekomst
of blijft dit voortaan
gaat het wel goed
en kan ik het aan
stel ik me open
of trek ik me terug
kan het niet uitleggen
want het gaat zo vlug
ik ben bang om te praten
om reactie te zien
bang om te verliezen
als ik t jullie zeg
ik zal voor je vechten
want jij mag niet weg
ik voel me zo goed
als jij bent bij mij
met jou om me heen
voel ik me vrij
ik ben bang voor jullie
ik weet niet wat ik doen moet
om jullie te laten zeggen
lieve meid.. stil maar
het is al goed
Reacties op dit gedicht
Marjoo<3 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Antje Basil
:
Dinsdag, maart 31, 2009 11:44
Oei oei.Da herken ik heel goed.Schoon geschreven.Gr,van Antje.
Over dit gedicht
Auteur:
Marjoo<3
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
31 maart 2009
Thema's:
[Angst]
[Eenzaamheid]
[Leven]