waarom?
waarom kan ik de pijn niet verdragen
het is moeilijk als je ziet dat je je eigen leven langzaam opgeeft
waarom?
waarom heb ik van die rotdagen
er is weinig voor te zeggen
waarom heb ik geen eerlijkheid gevonden
in de persoon van wie ik zoveel hou
en waarom, o waarom
duurt de eeeuwige trouw zo verdomd lang
terwijl ik mezelf al opgegeven heb
vecht ik ik door voor jou!
maar waarom?