De donkerte van het verlangen
Het koude water met zijn zwarte ziel
beschenen door lantaarns
de diepte ten opzichte van een brug
de donkerte van het verlangen
het koude water beschenen door gedachten
alleen de reling voelt koud aan
de gure wind vertelt een verhaal
loop door, het is het niet waard
morgen schijnt de zon weer
het koude water komt tot leven
door zon beschenen
het verlangen sterker dan ooit
om verder te leven met dit leven
SB