Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Meer dan dromen
laat ons samen zingen
een slaapliedje
om elkaar in dromen te ontmoeten
samen de dans te ontspringen
vallen in het diepe
de zee
waarin wij samen kunnen zwemmen
niemand erbij alleen wij twee
elke nacht te dromen
een koud bedje
waar onze fantasieën mij verwarmen
maar toch alleen in mijn kleine flatje
zullen wij nu echt gaan stoppen
met dromen
in plaats daarvan wil ik samen gaan
laat die toekomst nu maar komen
Reacties op dit gedicht
RealMe vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
RealMe
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
01 april 2009
Thema's:
[Dromen]
[Verlangens]
[Eenzaamheid]