Ik weet precies waar het mee begon met de regen en de zon.
de regen en de wind die samen werken.
De zon die bijna niet wil wekken,
Regen in allerlei plekken.
Het is prima voor de planten,
zodat er tenminste iets groeit in de aarde.
de zon zou uit zich zelf wakker worden en schijnen.
Voor het avond is zou die verdwijnen.
Regen zorgt voor binnen zitten en voor een benden.
Maar met de zon is er veel vreugd en geen ellenden.