nieuw gezin..?
julie zijn voor mij mn nieuwe gezin..
ik heb overalweer zin in.
ik wil weer buiten spelen net als 'vroeger' zo fijn
zo zorgeloos zijn,
en even niet denken aandie pijn...
die ik ooit heb gehad.
zo fijn dat ik het als ik hier was even vergat...
maar dan kwam het moment weer om naar huis tegaan.
en dan vie ler weer een traan.samen met en druppel bloed
daar ging weer mn laatste prankje moed.
maar als ik weer bij jullie ben voelt het zo goed.
sta ik weer in het leven vol goede meod..
maar dan moet ik toch weer naar huis..
daar is alles niet pluis en het gaat weer is fout.
maar gelukkig is er nu een punt bereikt..
dat ik het beter ga krijgen..
en ze me nietm eer de kee ldicht kan rijgen..
ik zal hopelijk bij jullie komen wonen..
ik heb daar heel lang over zitten dromen
ewindellijk komt mijn droom uit..
k kan nu rutstig mn jeugd voortzetten
voor zover het nog mogelijk is..
want wat ik heb gezien en meegemaakt is geen kattenpis,,
ik wil jullie laten weten dat ik supervee van jullie hou(L)
en ik het waardeer dat ik een 'lid' vanhet gezin mag worden.
x-x-x