Blij
O ik voel me vandaag zo blij,
Want je komt, straks ben je bij mij!
Na weken elkaar niet te hebben gezien,
Voel ik me nu ineens zo goed, wel tien
Jaar jonger roept men om mij heen,
Kijk dat hoor ik graag en dat voor jou alleen!
Je hebt het echt nog steeds niet door meneer,
Maar ik leef weer helemaal op elke keer
Als je komt of als ik een bezoek breng aan jou
Wanneer wordt 't je eens duidelijk dat ik van je hou?
Je geniet, geeft heel veel om mij,
Voorlopig is dit genoeg, ik ben weer BLIJ!
oktober 2001