De zon schijnt...
Buiten is het lekker warm, zitten zonder jassen.
Biertje drinken op de terrassen.
Ook van binnen schijnt de zon.
Vandaag eindigde een periode die eens begon.
Minder optimistisch, minder open.
Nooit gedacht dat het zo zou lopen!
De onrust is van binnen toch echt gesust,
maar het vuur is niet geblust!
Het vuur wakkert alleen maar verder aan!
Door lieve mensen, die steeds dichter bij me staan.
De zon van buiten doet ook duidelijk haar werk.
Voel me opgewekt, levenslustig, sterk!
Dit alles doet een brede lach op mijn gezicht verschijnen.
Ik ben blij dat de zonnen weer schijnen!