Zoek het geluk !
= + = + = + =
Jij bent vrij hoog in de lucht...
Jij zweeft als een vogel in de lucht.
Vlieg je angsten en verdriet weg,
je zoekt heel goed onderweg
alleen nog het geluk,
wees zeker van je stuk...
Als dit alles goed zal verlopen
gaat de wereld voor U open.
Dan pas voel je U supergoed
en heb jij weer de moed
om verder te gaan met jouw leven,
dat U met dat "geluk" is gegeven.
= + = + = + =