starend in het duister
luister
naar het gefluister
van de muziek die zacht aan staat
het lijkt wel alsof het nooit goed gaat
m´n gevoel stort weer omlaag
en in m´n hoofd is er 1 vraag
waarom niet nog 1 keer dat mes
waarom niet nog 1 keer die pijnlijke laatste les
heb geen zin om te leven
heb niks meer te geven
loop rond met een lach
hoop dat niemand iets zag