De engelen der duisternis,
staan aan de poorten van de hel.
Lokken de zielen naar binnen met valse voorspellingen,
die geven zich gewonnen, dat gaat veel te snel.
Is er een weg terug, of blijft men daar eeuwig branden?
Nu is dat ook niet zo erg, ze hadden toch niets om handen.
Een duistere gestalte, baant zijn weg door de vlammenzee.
Overal waar hij komt klinkt het ach en wee.
Scherpe rook en giftige dampen,
stijgen op uit alle hoeken en gaten.
Hadden ze nu maar opgepast,
en het leven niet gelaten.
Nog even hun dierbaren zeggen dat ze het niet zo bedoelden,
dat ze zich enkel onbegrepen voelden.
Als ze iets wilden, was dat het wel!
Nou vergeet het maar, welkom in de hel!