"Een fantasie"
daar bleef het bij..
Die fantasie kwam,
steeds dichterbij!
Tot... *HET MOMENT*,
Die ging spontaan.
Achteraf was het,
wat hebben wij gedaan?
Toen begon het,
Het sms-verkeer.
en dat ging keer op keer!
Van het 1 kwam het ander.
Die nacht...
"Die wij beiden niet hadden verwacht".
Beast @2009