Ik loop door school;
Terwijl ik loop
Lijkt iedereen te kijken
Ik hoor ze denken
Wat doet/moet die meid?
Ik durf me nauwelijks te bewegen
Durf nauwelijks wat te doen.
Op zo'n moment
Wil ik enkel en alleen
In de bodem verdwijnen
Of lijken op het behang
Of dan misschien, heel misschien
Iemand hebben
Die zijn arm om me heen slaat.
Me een kus geeft, op m'n wang
En me helpt en me vertelt
Dat ik mooi ben
Iemand die onvoorwaardelijk van me houdt
Die mij steunt met alles wat ik doe
Die me volgt, bij elke stap die ik zet
Maar het blijft een wens
Want ik ben gesloten
En kan mezelf niet openen
Dus blijf ik maar zo rondlopen
In mijn schulp
Zonder een arm om me heen.