als je me ooit nog wil
blijf dan niet stil
praat dan met mij
dat maakt ons vrij
geef je mij een kans?
vraag mij te dans
dan kan ik je warmte geven
terwijl we samen zweven
als je dat wil...doe iets
wat nu gebeurt er niets
ik kan alleen maar wachten
jaren, weken, dagen en nachten
wil je?....kom dan maar gauw
want je weet dat ik van je hou