Dromen over straks
als ik gelukkig ben
ik zorg er goed voor
tot ik mezelf weer ken
Dromen over later
als ik over straat loop met een lach
bewaar ik in mijn hart
voor die ene dag
Dromen over de toekomst
ja ik zorg goed voor die dromen
al vagen ze langzaam weg
en voel ik nachtmerries opkomen
Dromen zijn weggegooit
de toekomst doet pijn
nachtmerries die laten zien
hoe het later zal zijn
dromen maken plaats voor nachtmerries
de kleuren vergaan
zwart ziet de toekomst
als de nacht zonder maan
nachtmerries
ze maken mij bang
zo wil ik niet leven
met elke dag al die tranen over mijn wang