het is vermoeiend altijd maar te weten
dat je nooit goed genoeg zult zijn..
dat hoe hard je het ook probeert
het altijd eindigd in tranen en pijn
En het doet zeer te weten
dat je helemaal niks kunt
je altijd ergens tussen hangt
alsof het je niet word gegunt
altijd alles goed willen doen
dat maakt me moe
weten dat ik het niet kan
en eigenlijk mijn tijd verdoe
blijf ik doorgaan
omdat ik het wel graag wil
terwijl ik weet dat alles fout gaat
houd ik me maar stil